Nejen do posilovny! Jak stylizovat dámské tepláky na každý den?

Tepláky už dávno přestaly být výhradně sportovní oděvem. Dnes jsou nepostradatelným kouskem šatníku každé moderní ženy. Díky svému pohodlí a univerzálnosti se hodí na nejrůznější příležitosti. Jak ale nosit tepláky tak, abychom vypadaly stylově a zároveň ležérně?

 

Poslední dovolená před porodem je babymoon

2 minuty čtení

27 září, 2024

Dámské tepláky – proč jsou tak oblíbené?

Dámské tepláky jsou jako měkký obláček, ve kterém se cítíme uvolněně a pohodlně po celý den. Dají se kombinovat s různými vršky, obuví a doplňky, takže vytvoříme mnoho různých outfitů. Dnešní tepláky už nejsou jen obyčejné šedé či černé kalhoty. Můžeme si vybrat z široké škály barev, materiálů a střihů.

Tepláky dámské – jak si vybrat ty správné

Při výběru tepláků bychom měly zvážit několik faktorů:

  • Střih: Existují tepláky volné, slim fit, se zvýšeným pasem nebo s manžetami. Vyberte si takový střih, který nejlépe sedne vaší postavě.

  • Materiál: Tepláky mohou být vyrobeny z bavlny, polyesteru nebo směsi obou materiálů. Bavlněné tepláky jsou příjemné na tělo, zatímco polyesterové jsou odolnější a rychleji schnou.

  • Barva: Kromě klasické černé a šedé si můžete vybrat i barevnější tepláky. Odvážnější ženy mohou zkusit i vzorované modely.

Proč si vybrat dámské tepláky?

Dámské tepláky jsou více než jen pohodlný oděv. Jsou symbolem moderní módy, která klade důraz na pohodlí a zároveň styl. Proč si je zamilujete?

  • Pohodlí na prvním místě: Tepláky jsou jako měkký obláček, který vás obejme a umožní vám relaxovat.

  • Všestranné využití: Od domácího lenošení až po procházky městem, tepláky se hodí na každou příležitost.

  • Nekonečné možnosti stylingu: Spojte je s elegantním tričkem, oversized svetrem nebo dokonce sakem a vytvořte si jedinečný outfit.

  • Moderní design: Dnešní tepláky jsou dostupné v široké škále barev, střihů a materiálů, takže si vybere opravdu každý.

  • Praktické: Kapsy na drobnosti, pohodlný pas a příjemný materiál – to jsou jen některé z praktických vlastností tepláků.

Tepláky nejsou jen sportovní oblečení. Jsou módním doplňkem, který by neměl chybět ve vašem šatníku.

Jak stylizovat tepláky na každý den?

  • K elegantnímu tričku: Spojte své oblíbené tepláky s elegantním tričkem s logem nebo s nápaditým potiskem. Doplňte outfit teniskami nebo lodičkami a budete vypadat skvěle i ve městě.

  • Košile: Chcete-li vytvořit ležérnější outfit, zkombinujte tepláky s košilí. Můžete zvolit klasickou bílou košili nebo košili s výrazným vzorem.

  • Oversized svetr: Oversized svetr a tepláky jsou neodmyslitelnou součástí streetstyle. Doplňte tento outfit kšiltovkou a teniskami.

  • Sako: Ano, čtete správně! Tepláky se dají nosit i se sakem. Tento neobvyklý mix vytvoří zajímavý kontrast a dodá vám šmrnc.

  • Boty na podpatku: Pokud chcete vypadat elegantněji, zkombinujte své tepláky s lodičkami nebo sandály na podpatku.

Tepláky adidas – ikona sportovního stylu

Když mluvíme o dámských teplácích, nemůžeme opomenout legendární značku adidas. Díky svému sportovnímu dědictví a inovativním materiálům se adidas tepláky staly ikonou pohodlí a stylu: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/kalhoty/teplakove-kalhoty/vyrobce:adidas_originals.

Oblíbené modely adidas tepláků

  • adidas Originals: Klasické tepláky s třemi pruhy jsou nesmrtelnou klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Vyznačují se pohodlným střihem a univerzálním designem.

  • adidas Tiro: Sportovní tepláky Tiro jsou ideální pro aktivní ženy. Díky svému funkčnímu materiálu odvádějí pot a zajišťují maximální komfort při pohybu.

  • adidas Essentials: Kolekce Essentials nabízí základní modely tepláků v různých barvách a délkách. Jsou ideální pro každodenní nošení.

  • adidas Adicolor: Pro milovnice barev a originálních vzorů jsou tu tepláky Adicolor. Tato kolekce nabízí širokou paletu barev a potisků.

Spojte své oblíbené tepláky s elegantním tričkem s logem nebo s nápaditým potiskem. Doplňte outfit teniskami nebo lodičkami a budete vypadat skvěle i ve městě.

Také si přečtěte

podobné

MAMAletter express

Dřív než si vypijete svoje ranní espresso, budete v obraze. Jednou týdně, stručně a jasně, čerstvě namletá porce článků pro každou mámu, která chce vědět o všem důležitém. Už přijíždí!