Podzimní dovolená s dětmi? Zde je 7 důvodů, proč zrovna Turecko

Pokud hledáte skvělou destinaci pro podzimní dovolenou s dětmi, Turecko je tou správnou volbou. Kombinace příjemného počasí, které netrpí žádnými rozmary, příjemných pláží, dobrých hotelů a výhodných nabídek z něj činí ideální místo pro rodinný odpočinek.

 

Poslední dovolená před porodem je babymoon

2 minuty čtení

11 října, 2024

1. Příjemné počasí

Turecko nabízí na podzim opravdu velmi příjemné teploty, které se pohybují mezi 20 a 30 °C. Pro děti i rodiče je to ideální klima – teplo, ale ne nesnesitelné vedro. Můžete si užít koupání v moři, procházky po plážích nebo výlety do přírody, aniž by vás vyčerpávalo letní horko. Pokud navíc hrajete golf, zahrajete si v ideálním klimatu

2. Výhodné nabídky vyberete snadno: Turecko last minute

Podzimní sezóna šetří vaši peněženku. Těšte se, že většina letovisek pro dovolenou na poslední chvíli do Turecka nabízí slevy. Perfektní match pro rodiny, které chtějí ušetřit, ale stále si dopřát kvalitní dovolenou podle svých možností. Pokud plánujete spontánní výlet, třeba na podzimní prázdniny, vyhledání Turecko last minute v cestovní kanceláři, například Tui, vám za jednu cenu objasní přesnou cenu – včetně letenek, ubytování, transferu a dalších služeb.

3. Pohodlí za jednu cenu

Pro rodiny s dětmi je velmi pohodlné zvolit Turecko all inclusive last minute balíček. Nemusíte řešit žádné shánění pití, hladové děti po koupání v bazénu, když sotva před hodinou doobědvaly… All inclusive dovolená vám zajistí, že se nemusíte starat o jídlo, pití nebo zábavu. Všechno dostanete v ceně. Děti si mohou užít neomezené množství zmrzliny, rodiče si odpočinou u bazénu s koktejlem a všichni společně si můžete vychutnat rozmanitou tureckou kuchyni. V hotelech bývá vždy i mezinárodní kuchyně. Samozřejmě ale existují i hotely například s polopenzí, pokud chcete cestovat a poznávat místní zemi. Turecko nabízí opravdu celou řadu možností.

Skvělé tobogány, dětské kluby, večerní animace, herny, venkovní sportoviště… Snad v žádné jiné zemi než v Turecku toho pro děti tolik není!

Babymoon, poslední dovolenou před porodem, si užijte sama i ve dvou.

4. Za zábavou

Řada hotelů v nabídce cestovní kanceláře je přímo zaměřena na rodiny – nabízí skvělé tobogány, dětské kluby, večerní animace, herny, venkovní sportoviště… Snad v žádné jiné zemi než v Turecku toho pro děti tolik není!

5. Za výlety

Turecko je známé nejen pro své krásné pláže, ale také pro bohatou historii a kulturu. Navštívit můžete historická místa jako Pamukkale, Efez nebo antické město Hierapolis. Tyto výlety jsou vhodné i pro děti, protože spojují vzdělání se zábavou. Pokud chcete poznávat s dětmi, zvolte destinaci, která není od hotelu vzdálená příliš.

6. Pohodlné lety

Do Turecka se létá opravdu hodně, a to do řady destinací. Přes filtr cestovní kanceláře Tui si dokonce můžete vybrat, zda je hotel vzdálený do půl hodiny, nebo do hodiny.

7. Široká nabídka

Chcete velký apartmán? Brouzdaliště? All inklusive? Pět hvězdiček? Díky filtrování zájezdů je snadné si vybrat svou Last minute dovolenou v Turecku. Ale věříme, že si vždycky vyberete skvěle, když cestujete s rodinou.

 

Také si přečtěte

podobné

MAMAletter express

Dřív než si vypijete svoje ranní espresso, budete v obraze. Jednou týdně, stručně a jasně, čerstvě namletá porce článků pro každou mámu, která chce vědět o všem důležitém. Už přijíždí!